Kurssit

7 Tuotetta

Tällä hetkellä Nature by Amppu pitää max. 6 henkilön kursseja.

Peruthan tulemisesi jos tunnet itsesi vähäänkään kipeäksi, sovitaan sitten uusi aika. 

Riskiryhmäläisten tulee itse arvioida voivatko osallistua kursseille.Nature by Amppu järjestää kodinomaisia luonnonkosmetiikan kursseja Sipoon maalaismaisemissa.

Nature by Ampun kurssit järjestetään Näsiksen yli 120 vuotta vanhalla tilalla. Suuri osa kurssilla käytettävistä yrteistä on poimittu talon puutarhasta ja pihapiiristä. Kodinomainen kurssipaikka luo kursseille rennon ja lämpimän tunnelman. 


Nature by Ampun kursseilta saat tietoa ja taitoa luonnonmukaisen kosmetiikan raaka-aineista ja valmistuksesta.


Nature by Ampun kursseilta saat opetuksen lisäksi:

  • laajan valikoiman raaka-aineita käyttösi

  • hyviä vinkkejä luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta

  • kirjalliset perusohjeet sekä Nature by Ampun reseptit

  • itsetehtyä luonnonkosmetiikkaa


Nature by Ampun kurssit sopivat sekä ensikertalaisille, että jo aiheeseen ennestään tutustuneille. Olet lämpimästi tervetullut!

Peruskursseille mahtuu kahdeksan osallistujaa kerrallaan. Tilaa kurssit alta. Kurssiajankohdat löydät kurssivalikoiden alta.


Räätälöidyt kurssikokonaisuudet polttareille tai Tyky-päivälle

Räätälöimme myös erikokoisille porukoille sopivia kurssikokonaisuuksia. Järjestä esimerkiksi ikimuistoiset DIY-henkiset polttarit tai vauvakutsut luonnonkosmetiikasta kiinnostuneelle tulevalle morsiamelle tai äidille. Tai viettäkää uniikki Tyky-päivä kollegoiden kanssa Sipoon rentouttavissa maalaismaisemissa kanoja silitellen. Ole rohkeasti yhteyksissä sähköpostitse info@amppu.fi, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kurssikokonaisuus!  

Lue lisää eri kurssien sisällöistä alta.


Tietoa kurssitiloista

Nature by Amppu kurssitilat sijaitsevat perheemme kodin yhteydessä. Kurssit järjestetään päärakennuksen vanhassa juhlasalissa ja tuvassa. Huomioithan, että tilallamme asustelee paljon kaikenkarvaisia eläimiä. Navetassa majailee kanoja ja kani sekä päärakennuksessa elelee kissoja, koiria ja pari marsua. Eläimet eivät pääse kurssitiloihin kurssin aikana, mutta otathan tämän huomioon, mikäli olet allerginen eläimille. 

Näsiksen tilan historia alkaa 1600-luvulta ja päärakennus on rakennettu vuonna 1898. Talo ja navettarakennus sijaitsevat Linnanpellon kylässä, Sipoossa.

Varsinkin talvella talossa voi olla normaalia viileämpää, pukeuduthan siis lämpimästi - villasukat ja/tai tossut tulevat tarpeeseen!


Maksu- ja peruutuskäytännöt

Nature by Ampun kurssin voi maksaa verkkokaupan www.amppu.fi kautta. Kurssipaikan voi peruuttaa sähköpostitse maksutta 7 päivää ennen kurssia, jolloin palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Alle 7 päivää ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti palauta kurssimaksuja, poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan.

Nature by Amppu voi peruuttaa suunnitellun kurssin 7 päivää ennen kurssin alkamista, mikäli kurssille ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin jo maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Saat kursseista aina erillisen sähköpostivahvistuksen, jos et ole saanut viestiä tarkista ensi roskaposti kansio ja ole yhteydessä meihin.


Ajo-ohjeet

Osoite: Pornaistentie 411, Sipoo

Nikkilän keskustaan tullessa käänny porkkanapatsas liikenneympyrästä, ruokakauppojen välistä, Pornaistentielle. Aja suoraan noin 4km. Keltainen maalaistalo näkyy sillan jälkeen, oikealla puolella tietä. Pihaan ajo tapahtuu heti mutkan jälkeen, ennen punaista navettaa. Navigaattori jättää yleensä mutkaa edeltävälle bussipysäkille.


  • Näkymä