Voidekurssi

Voidekurssi
Voidekurssi Voidekurssi Voidekurssi

Voidekurssilla opimme valmistamaan öljypohjaisia voiteita ja voidepaloja. Perus reseptiä voi muunnella oman mielen mukaan.

60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 33 kpl

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.

Kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Luonnonkosmetiikan kursseilla saat tietoja ja taitoja oman luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneille.


Itsetehdyn voiteen valmistus luonnonöljyistä ja -vahoista on ekologista ja hauskaa. 

Itsetehdyt voiteet ovat erityisesti atooppisen ja kuivan ihon pelastus, mutta ne sopivat loistavasti myös muille ihotyypeille.   

Tällä voidekurssilla opimme valmistamaan öljypohjaisia voiteita ja voidepalan. Perusreseptiä voi muunnella oman mielensä mukaan. Esimerkiksi erilaisilla eteerisillä öljyillä voit muunnella voiteen tuoksua ja aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Vahana käytämme lähitilan mehiläisvahaa, mutta kurssilla on myös mahdollisuus tehdä vegaanisia voiteita.


Voidekurssilla saat tietoa yleisimmistä öljyistä ja vahoista sekä niiden perusominaisuuksista.

Voidekurssilla saat myös tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.


Opetuksen lisäksi saat voidekurssilta mukaan:

  •  hyviä vinkkejä

  • kirjalliset perusohjeet

  • 4 itsetehtyä tuotetta


Kurssin pituus on 3h tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä kosmetiikan valmistuksen.

HUOM! Käytämme kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet