Eko siivousaine kurssi

Eko siivousaine kurssi
Eko siivousaine kurssi Eko siivousaine kurssi Eko siivousaine kurssi

Tule kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puhtaaksi ekologisesti.

60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 26 kpl

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.

Kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman kosmetiikan valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.


Saippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Kurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä , lipeää käyttäen.

Tule kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puhtaaksi ekologisesti.

Siivoussaippuaa voi käyttää rasvan, lian ja tahrojen puhdistuksessa. Hiero kosteaa puhdistussientä tai -rättiä saippuan pintaan. Pyyhi lika pois keittiöstä, pesuhuoneesta tai pihakalusteista.

Siivoussuihke valmistuu raastetusta siivoussaippuasta ja vedestä. Sillä voi myös puhdistaa kaikki kodin pinnat. Lisäämällä eteerisiä öljyjä saat raikkaan tuoksun kotiisi.

Pyykkietikkaa voit käyttää pyykin pesun lisäksi esimerkiksi kylpyhuoneen kalkkipinttymien puhdistuksessa.


Opetuksen lisäksi saat kurssilta mukaan

  • hyviä vinkkejä

  • kirjalliset perusohjeet

  • 5-7 palaa itsetehtyä siivoussaippuaa, pyykkietikkaa ja siivoussuihkeen

Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.


Kurssin pituus on 2 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

Kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Arvostelut 0 arvostelua