Nature by Amppu Eko siivousaine kurssi

Nature by Amppu Eko siivousaine kurssi
Nature by Amppu Eko siivousaine kurssi Nature by Amppu Eko siivousaine kurssi Nature by Amppu Eko siivousaine kurssi

Tule Nature by Ampun Eko siivousaine kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puht

60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 11 kpl

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.

Nature by Ampun kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla saat tietoja ja taitoja itse tehtyjen siivousaineiden valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.


Saippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Kurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä , lipeää käyttäen.

Tule Nature by Ampun Eko siivousaine kurssille oppimaan siivoussaippuan, pyykkietikan ja siivoussuihkeen valmistus. Näillä kolmella aineella siivoat kotisi puhtaaksi ekologisesti mutta tehokkaasti.

Siivoussaippuaa voi käyttää rasvan, lian ja tahrojen puhdistuksessa. Hiero kosteaa puhdistussientä tai -rättiä saippuan pintaan. Pyyhi lika pois keittiöstä, pesuhuoneesta tai pihakalusteista.

Siivoussuihke valmistuu raastetusta siivoussaippuasta ja vedestä. Sillä voi myös puhdistaa kaikki kodin pinnat. Lisäämällä eteerisiä öljyjä saat raikkaan tuoksun kotiisi.

Pyykkietikkaa voit käyttää pyykin pesun lisäksi esimerkiksi kylpyhuoneen kalkkipinttymien puhdistuksessa sekä pahan hajuisten vaatteiden liotuksessa.


Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla saat opetuksen lisäksi:

  • hyviä siivous vinkkejä 

  • taidon valmistaa edullisia ja ekologisia siivousaineita

  • kirjalliset perusohjeet ja reseptit

  • 5-7 palaa itsetehtyä siivoussaippuaa, pyykkietikkaa ja siivoussuihkeen

Nature by Ampun Eko siivousaine kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.


Kurssin pituus on 2 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

Nature by Ampun kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Arvostelut 0 arvostelua