Savet kosmetiikan valmistukseen 50g

Savet kosmetiikan valmistukseen 50g
Savet kosmetiikan valmistukseen 50g Pinkki savi (Ranska) Pinkki savi (Australia) Kaoliini savi (Britannia) Vihreä savi (Australia)

Nature by Ampun savia voi käyttää luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Savia on käytetty kosmetiikassa ihon- ja hiustenhoidossa jo vuosisatoja. Savia käytetään kosmetiikassa mm. koska ne imevät itseensä kuona-aineita ja luovuttavat itsestään mineraaleja ja hivenaineita, ne uudistavat ja supistavat kudosta ja tasapainottavat talineritystä.


Savia voi käyttää sellaisenaan savinaamioissa tai tehdä niistä ja muista raaka-aineista ihoa hoitavia tuotteita. Savilaadut kerätään eri puolilta maailmaa ja nimetään usein keräyspaikan mukaan. Jokaisella savilaadulla on vähän erilaiset vaikutukset ihon- ja hiustenhoidossa.


Valkoinen savi (Britannia):

Valkoinen savi eli kaoliini sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Se puhdistaa ja rauhoittaa ihoa hellävaraisesti. Shampoo lisää tuuheutta ja lievittää päänahan kutinaa ja hilseilyä. Sopii myös kuivashampooksi vaaleille hiuksille.


Pinkki savi (Ranska tai Australia):

Pinkki savi on sekoitus punaisesta ja valkoisesta savesta, sopii normaalille ja herkälle iholle. Se puhdistaa voimakkaammin kuin pelkkä valkoinen savi. Se elvyttää ja parantaa ihon väriä.


Vihreä savi (Ranska):

Vihreä savi sopii erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sen voimakkaasti vaikuttavat ainesosat tasapainottavat talineritystä ja hoitavat ihon ongelmia. Pienentää ihohuokosia ja rauhoittaa tulehduksia. Kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta.


Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua