Saippua ja shampoopalakurssi

Saippua ja shampoopalakurssi
Saippua ja shampoopalakurssi Saippua ja shampoopalakurssi Saippua ja shampoopalakurssi

Saippua ja shampoopalakurssilla valmistamme luonnonmukaista saippuaa, käyttäen yrttejä ja mausteita.

60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 27 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.

Kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman kosmetiikan valmistuksesta. Kurssit sopivat niin aloittelijoille, kun jo aiheeseen tutustuneillekkin.


Saippuan valmistus luonnollisista aineksista on ekologista, edullista ja hauskaa. Kurssilla valmistamme saippuaa kylmäprosessi menetelmällä.

Prosessissa käytetään lipeää. Veden sijasta shampoopaloissa voi käyttää erilaisia yrttihauteita. Yrttihauteilla voi tuoda lisää hyviä luonnonmukaisia ominaisuuksia. Valmistuksessa käytämme yrttejä ja mausteita. Värit ja tuoksut tulevat ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. 

Usein jopa atooppisesta ihosta kärsivät voivat käyttää näitä itsetehtyjä hellävaraisia saippuoita. Jos kärsit hilseilevästä ja kuivasta ihosta, jätä teollisesti valmistetut suihkusaippuat kaupan hyllylle ja siirry itsetehtyyn saippuaan.


Itsetehdyssä saippuassa ja shampoopaloissa ei ole ihoa ärsyttäviä kemikaaleja.

Shampoopala on saippuannäköinen, kiinteä shampoo. Shampoopalat eivät eroa kovinkaan paljoa palasaippuoista, mutta osa shampoopaloissa käytettävistä raaka-aineista sopivat erityisen hyvin hiusten ja päänahan hoitoon. Itsetehty shampoo jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja hellii herkkääkin päänahkaa.


Opetuksen lisäksi saat kurssilta mukaan

  • hyviä vinkkejä

  • kirjalliset perusohjeet

  • noin 10 palaa itsetehtyä saippuaa ja shampoota


Voit myös halutessasi ottaa silikonisia muotteja saippuan valmistusta varten. Kurssilla on käytössä kertakäyttöhanskoja, mutta jos haluat voit ottaa mukaan paksummat taloushanskat.


Kurssin pituus on 3 tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä tuotteiden valmistuksen.

HUOM! Käytämme kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet