Puhdistava Rasvanäppi saippua

Nature by Amppu
Puhdistava Rasvanäppi saippua
Puhdistava Rasvanäppi saippua Puhdistava Rasvanäppi saippua

Nature by Ampun Puhdistava Rasvanäppi saippua 80-90g

Tuotetta rajoitettu erä.
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 42 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Puhdistava Rasvanäppi saippua


Nature by Ampun Puhdistava Rasvanäppi saippua on suunniteltu pinttyneemmänkin lian pesuun. Tämä suolasaippua vaahtoaa.


  • Kookospähkinästä valmistettu aktiivihiili imee itseensä tehokkaasti likaa ja tehostaa saippuan pesevyyttä. Lisäksi aktiivihiili kuorii kevyesti ihoa

  • Merisuola on antibakteerinen ja tulehduksia estävä ainesosa. Se rauhoittaa ja kosteuttaa epäpuhdasta kuin normaaliakin ihoa


Nature by Ampun saippuat ovat valmistettu kasviöljyistä. Saippuoiden pehmeä vaahto puhdistaa tehokkaasti ja jättää pehmeän tunteen iholle.

Saippuat eivät sisällä synteettisiä väriaineita tai tuoksuja. Ne sopivat hyvin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille. Monet atoopikot ovat hyötyneet saippuoidemme käytöstä.


Käyttöohje: Saippua pysyy hygieenisenä ja hyvänä käytössä kun se ei likoa vedessä ja saa kuivua pesukertojen välissä. Saippuaa voi käyttää käsien ja koko kehon pesussa. Vaihda nestemäinen suihkusaippua luonnolliseen ja hoitavaan vaihtoehtoon.

Käytä saippua-alustana reiällistä saippua-alustaa tai luonnollista luffasientä. Osta luffasienestä tehty ECO saippua-alusta valikoimastamme.


Ainesosat: Sodium cocoate (kookosrasva)*, Sodium rapeseedate (rypsiöljy)*, Aqua (vesi), Sodium helianthus seedate (auringonkukkaöljy)*, Sodium chloride (merisuola)*, Activated charcoal (aktiivihiili)

*Elintarvikkeena käytetty aine


Paino 80-90g.
Paino:
90 g
Arvostelut 0 arvostelua