fbpx

Mänty – eteerinen öljy

4,40

Kuvaus

Mänty (Pinus Sylvestris)

Männyn eteerinen öljy on antibakteerinen ja runsaasti antioksidantteja sisältävä metsäinen öljy. Mäntyn sanotaan uudistavan ihosolukkoa, rentouttavan ja parantavan aineenvaihduntaa. Männyn sanotaan auttavan lihaskipuihin ja parantavan iho-ongelmia kuten, psoriaasista, ekseemaa ja muita näppylöitä.

Se sopii loistavasti kodin siivousaineisiin ja pyykkietikkaan sen antibakteeristen ominaisuuksien takia.

Alkuperämaa: Itävalta

Tuoksu: Metsäinen, pihkainen

Tuoksunuotti: Ylänuotti


Eteerisillä öljyillä saat lisättyä DIY-kosmetiikkatuotteisiin tuoksun lisäksi aromaterapeuttisia vaikutuksia. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä diffuuserissa. Käytä kosmetiikassa 100% eteerisiä öljyjä.

Eteeriset öljyt ovat vahvoja ja tiivistettyjä luonnollisia öljyjä. Eteeriset öljyt ovat tuotettu kasvien kukista, lehdistä tai muista kasviosista mm. kylmäpuristamalla, tislaamalla ja höyryttämällä.

Eteerisiä öljyjä tulee annostella varovasti, ja sekoittaa aina kasviöljyyn. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää raakana iholle tai sisäisesti.

Iholle jätettävät tuotteet 0,3-1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Silmänympärysvoiteen max 0,1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Saippuat max 3% eteerisiä öljyjä yhteensä
HUOM! Osalla eteerisistä öljyistä on omat vielä pienemmät käyttösuositukset.

Huom. Sitrus öljyt aiheuttavat valoherkkyyttä iholle, käytä varoen auringossa.
Alle 3-vuotiaille ei suositella eteerisiä öljyjä. Lapsille ja vanhuksille sekä muille herkille henkilöille suositellaan varovaista käyttöä.

Eteeriset öljyt myydään 10ml tummissa lasipulloissa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mänty – eteerinen öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *