fbpx

Laventeli – eteerinen öljy

5,80

Kuvaus

Laventeli (Lavandula Officinalis)

Laventeli sopii monipuolisesti ihon hoitoon, esim. haavat, palohaavat. Laventeli sopii kaikille ihotyypeille. Se on antiseptinen eteerinen öljy joka rauhoittaa, puhdistaa ja tasapainottaa ihoa.
Laventelin sanotaan olevan mieltä rauhoittava ja auttaa nukahtamisessa.Sanotaan myös auttavan päänsäryn hoidossa.

Alkuperämaa: Etelä Eurooppa

Tuoksu: Kukkainen, yrttinen

Tuoksunuotti: Ylä- /keskinuotti


Eteerisillä öljyillä saat lisättyä DIY-kosmetiikkatuotteisiin tuoksun lisäksi aromaterapeuttisia vaikutuksia. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä diffuuserissa. Käytä kosmetiikassa 100% eteerisiä öljyjä.

Eteeriset öljyt ovat vahvoja ja tiivistettyjä luonnollisia öljyjä. Eteeriset öljyt ovat tuotettu kasvien kukista, lehdistä tai muista kasviosista mm. kylmäpuristamalla, tislaamalla ja höyryttämällä.

Eteerisiä öljyjä tulee annostella varovasti, ja sekoittaa aina kasviöljyyn. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää raakana iholle tai sisäisesti.

Iholle jätettävät tuotteet 0,3-1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Silmänympärysvoiteen max 0,1% eteerisiä öljyjä yhteensä
Saippuat max 3% eteerisiä öljyjä yhteensä
HUOM! Osalla eteerisistä öljyistä on omat vielä pienemmät käyttösuositukset.

Huom. Sitrus öljyt aiheuttavat valoherkkyyttä iholle, käytä varoen auringossa.
Alle 3-vuotiaille ei suositella eteerisiä öljyjä. Lapsille ja vanhuksille sekä muille herkille henkilöille suositellaan varovaista käyttöä.

Eteeriset öljyt myydään 10ml tummissa lasipulloissa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laventeli – eteerinen öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *