Kookosöljy luomu

Nature by Amppu
Kookosöljy luomu
Kookosöljy luomu

Nature by Ampun kookosöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

1,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Luomu kookosöljy (Cocos nucifera)

Kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa. Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. 

Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.


Kookosöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja proteiineja suojaa, hoitaa ja kiinteyttää ihoa ja hiuksia, Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Kookosöljyn sulamispiste on noin 25 astetta.

Vaikka kookosöljy on rasvainen öljy, sillä voi olla ihoa kuivattavia vaikutuksia. Suosi siis kookosöljyä sekoitettuna muihin öljyihin. Osalle ihmisistä ei sovi suoraan iholle, ärsyttää ja tuottaa näppylöitä. 

Kookosöljy sopii hyvin esim. deodorantteihin ja hiusten hoitotuotteisiin. Saippuiossa kookosöljy on lähes korvaamaton. Saippuoissa suosittelen käyttämään noin puolet kookosrasvaa ja puolet muita öljyjä.


Nature by Ampun myymä luomu kookosöljy on puhdistettua deodorisoitua öljyä. Öljyt myydään 100g, 250g ja 500g pakkauksissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua