Kasvivoit kosmetiikan valmistukseen 50g

Kasvivoit kosmetiikan valmistukseen 50g
Kasvivoit kosmetiikan valmistukseen 50g Kaakaovoi Mangovoi Sheavoi

Nature by Ampun kasvivoita voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

2,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kasvivoi ovat puhtaasti luonnontuotteita, jotka on erotettu tai puristettu kasvin siemenistä tai hedelmistä. Tutuimpia kasvivoita taitaa olla kaakao ja sheavoi. Nature by Ampun valikoimista löydät kolme erilaista kasvivoita, jotka myydään 50g erissä.

Kotikosmetiikassa käytettävät voit kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden valmistettavassa tuotteessa olevien raaka-aineiden mukaan. 

Kuten kasviöljyjen kohdalla, myös kasvivoiden rasvaisuuden tai kuivuuden tuntuma muodostuu voiden sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista osista.

Lisäksi vahojen ja kasvivoiden kovuus vaikuttaa valmistettavan tuotteen koostumukseen. Kasvivoiden ja vahojen sulamispiste on korkeampi kuin öljyjen ja siksi ne ovat kiinteässä muodossa huoneenlämmössä. Eri vahoilla ja kasvivoilla on eri sulamislämpötilat.Kaakaovoi (raffinoimaton, puhdistamaton): 

Kaakaon rasvasta valmistettu voi, raa’assa kaakaovoissa on jäljellä ihana suklainen tuoksu. Kaakaovoin sulamispiste on noin 35 astetta. Kaakaovoi imeytyy hyvin ihoon ja suojaa sitä ympäristön epäpuhtauksilta, se sisältää luonnollisia antioksidantteja.


Mangovoi: 

Mangon siemenen sisuksesta tuotettua voita. Kosteuttaa, antaa elastaania ja pehmentää ihoa.  Sisältää runsaasti rasvahappoja, steariinihappoja, Omega 9 sekä E- vitamiinia. Sopii mainiosti erilaisiin vartalovoihin, huulivoiteisiin ja hiustenhoito tuotteisiin.


Sheavoi (raffinoimaton, puhdistamaton): 

Sheapuun eli voipuun pähkinästä valmistettu kasvivoi,  joka tuoksuu mausteisen pähkinäiseltä. Sheavoin sulamispiste on noin 35-40 astetta. Sisältää erinomaisia rasvahappoja, E-vitamiinia ja luontaista steariinihappoa. Se hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta. Voi aiheuttaa oireita pähkinäallergisille.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua