Kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 100ml

Kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 100ml
Kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 100ml Aprikoosinkiviöljy Avokadoöljy Makadamianpähkinäöljy Manteliöljy Viinirypäleensiemenöljy Risiiniöljy

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

2,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa. Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. 

Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita. Öljyt myydään 100ml muovipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.



Aprikoosinkiviöljy: 

Mieto ja rasvaton öljy, tekee voiteesta pehmeän ja helposti imeytyvän. Sopii kaikille ihotyypeille, myös akne ja rasvaiselle iholle. 


Avokadoöljy: 

Paksumpi öljy, pehmentää ihoa ja imeytyy hyvin. Ravitsee ja siloittaa ihoa. Sopii erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja couperosa iholle. 


Makadamianöljy: 

Tasoittaa pinnallisia ryppyjä, kuivalle iholle sekä on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Öljy tekee voiteesta pehmeän ja kosteuttavan. Kuivan ja ikääntyvän ihon öljy, ei hyvä öljy rasvaiselle iholle. 


Manteliöljy: 

Mieto ja rasvaton öljy, tekee voiteesta pehmeän ja helposti imeytyvän. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Sopii hyvin esimerkiksi meikin puhdistukseen ja hieronta öljyksi. 


Risiiniöljy:

Risiinikasvista tuotettu öljy on tuote, jota ei voi mitenkään verrata toisiin kosmeettisiin öljyihin. Risiiniöljy on paksu ja tahmea öljy, joka ei imeydy kovin herkästi vaan jättää iholle/hiuksiin kosteuttavan pinnan. Risiiniöljy sisältää jopa 90% risiinihappoa. Se on antiseptinen, se rauhoittaa ja kirkastaa. Se on hyvä öljy hiusten ja parran hoidossa, koska sitoo kosteutta hiuksiin ja vähentää hilsettä. Risiiniöljyä ei saa käyttää pelkästään, se sekoitetaan aina johonkin muuhun öljyyn. Käytä maksimissaan 20% ihon hoito tuotteissa.


Viinirypälesiemenöljy: 

Mieto ja kevyt öljy, tekee voiteesta pehmeän ja helposti imeytyvän, niinsanottu kuiva öljy. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle- ja sekaiholle iholle.




Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua