Huulivoide Piparminttu

Nature by Amppu
Huulivoide Piparminttu
Huulivoide Piparminttu

Nature by Ampun Huulivoide Piparminttu

5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 18 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Huulivoide Piparminttu

Piparmintun tuoksuinen huulivoide viilentää ja ravitsee kuivia huulia. Avokado- ja risiiniöljyn yhdistelmä hellii rohtuneita huulia ja mehiläisvaha luo huulille suojaavan mutta hengittävän kalvon. Sopii myös kuiville kynsinauhoille.

Avokadoöljy pehmentää ihoa ja imeytyy hyvin. Risiiniöljy on risiinikasvista tuotettu öljy, jota ei voi mitenkään verrata toisiin kosmeettisiin öljyihin. Risiiniöljy on antiseptinen, se rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Mehiläisvaha on luonnollinen tuote, joka kiinteyttää voiteen koostumusta. Myös mehiläisvahalla on antiseptisiä ominaisuuksia ja luo ihon pinnalle suojaavan kerroksen.

Eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita ei suositella alle 3 vuotiaille, kuitenkin tuoksuton Nude sopii myös pienemmillekin lapsille.

Huulivoide on erittäin riittoisa käytössä. Tuote on pakattu muoviseen 5ml huulivoidehylsyyn tai uudelleen käytettävään 10ml alumiinipurkkiin. Valitse kumman pakkauksen haluat.


Ainesosat: Persea Gratissima (Avokadoöljy), Ricinus communis seed oil (Risiiniöljy), Cera alba (Mehiläisvaha), Mentha piperita oil (Piparminttu) *Limonene, *Linalool

*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä


Pakkauskoot 5ml ja 10ml

Paino:
12 g
Arvostelut 0 arvostelua