Eteeriset öljyt kosmetiikan valmistukseen 10ml

Eteeriset öljyt kosmetiikan valmistukseen 10ml
Eteeriset öljyt kosmetiikan valmistukseen 10ml Appelsiini Bergamotti Sicilian Geranium Greippi, pinkki Laventeli Mandariini Mänty Piparminttu Rosmariini Sitruuna Teepuu

Nature by Ampun eteerisiä öljyjä voi käyttää luonnonkosmetiikan valmistuksessa sekä tuoksuina diffuusereissa.

4,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 68 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Eteerisillä öljyillä saat lisättyä DIY-kosmetiikkatuotteisiin tuoksun lisäksi aromaterapeuttisia vaikutuksia. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä diffuuserissa. Käytä kosmetiikassa 100% eteerisiä öljyjä.


Eteeriset öljyt ovat vahvoja ja tiivistettyjä luonnollisia öljyjä. Eteeriset öljyt ovat tuotettu kasvien kukista, lehdistä tai muista kasviosista mm. kylmäpuristamalla, tislaamalla ja höyryttämällä. 


Eteerisiä öljyjä tulee annostella varovasti, ja sekoittaa aina kasviöljyyn. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää raakana iholle tai sisäisesti. 


Iholle jätettävät tuotteet 0,3-1% eteerisiä öljyjä yhteensä

Silmänympärysvoiteen max 0,1% eteerisiä öljyjä yhteensä

Saippuat max 3% eteerisiä öljyjä yhteensä

HUOM! Osalla eteerisistä öljyistä on omat vielä pienemmät käyttösuositukset.


Huom. Sitrus öljyt aiheuttavat valoherkkyyttä iholle, käytä varoen suorassa auringonpaahteessa. Alle 3-vuotiaille ei suositella eteerisiä öljyjä. Lapsille ja vanhuksille sekä muille herkille henkilöille suositellaan varovaista käyttöä.

Eteeriset öljyt myydään 10ml tummissa lasipulloissa. 


Appelsiini (Citrus sinensis) 

Sopii erityisesti kuivalle mutta myös rasvaiselle ja akne iholle, jota tarvitsee tasapainoittaa. Soluja uudistava ja virkistää ihoa, Rentouttava ja stressiä lieventävä. Raikkaan tuoksuinen.


Bergamotti Sicilian (Citrus Bergamia Melarosa)

Hyvä kutisevalle iholle, rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Erityisen hyvä öljy rasvaiselle ja akneiholle. Edistää myös raskausarpien ja haavojen paranemista. Teepuun tapaa lievittää hyönteisten pistojen aiheuttamaa kutinaa. Bergamotti rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa alentamaan stressiä. Hyvä öljy hiustenhoito tuotteissa. Käyttösuositus 0,5%.


Geranium Egypt (Pelargonium Graveolens)

Uudistaa ihosolukkoa, ryppyvoiteet. Vaikuttaa tasapainottavasti ihon talituotantoon, akne.


Greippi, pinkki (Citrus Paradisi)

Uudistaa ihosolukkoa, ryppyvoiteet. Vaikuttaa tasapainottavasti ihon talituotantoon, akne. Hyvä öljy hiustuotteissa. Sisältää paljon antioksidantteja.


Laventeli (Lavandula Officinalis)

Monipuolinen, esim. haavat, palohaavat. turvallinen, sopii lähes kaikille. Voidaan käyttää laimentamattomana suoraan iholle (yksi harvoista)


Mandariini (Citrus Nobilis)

Turvallinen, rauhoittava, rentouttava ja miellyttävän tuoksuinen. Antiseptinen. Sopii hyvin lasten ja herkkäihoisten tuotteisiin. Sopii rasvaisen ihon hoitoon, mutta myös muille ihotyypeille.


Mänty (Pinus Sylvestris)

Antibakteerinen ja runsaasti antioksidantteja sisältävä metsäinen öljy. Uudistaa ihosolukkoa, rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Parantaa iho-ongelmia kuten, psoriaasista, ekseemaa ja muita näppylöitä.


Piparminttu (Mentha Piperita) 

Supistaa, viilentää, avaa hengitystiet. Auttaa masennukseen ja uupumukseen sekä parantaa keskittymiskykyä. Auttaa vatsavaivoihin ja pahoinvointiin. Kiihdyttää verenkiertoa. Sopii huulivoiteeseen. Huom.! Vahva eteerinen öljy, voi aiheuttaa herkimmille reaktioita. Ei raskaana oleville ensimmäisen 4kk aikana.


Rosmariini (Rosmarinus Officinalis)

Vahvistava ja virkistävä. Voimakas ja yrttinen tuoksu. Antioksidantti, joka tasapainottaa talin tuotantoa. Sopii rasvaisen ja akneihon hoitoon, hoitaa myös ihottumia. Hoitaa tehokkaasti hiuspohjan hilseilyä. Huom.! Vahva eteerinen öljy, voi aiheuttaa herkimmille reaktioita. Ei raskaana oleville ensimmäisen 4kk aikana.


Sitruuna (Citrus Limonum)

Raikas ja monipuolinen, antiseptinen, verenkieroa vilkastuttava. Hyvä rasvaisen ihon hoitoon. Vahvistaa hiuksia ja auttaa hilseongelmaan.


Teepuu (Melaleuca Alternifolia)

Ihovaivoihin, tulehtumiin, hyönteisin puremiin, sieneen, hiivaan. Tuhoaa bakteereja, sieniä ja viruksia. Myrkyllistä eläimille.Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua