Erikois kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 30 ml ja 50 ml

Erikois kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 30 ml ja 50 ml
Erikois kasviöljyt kosmetiikan valmistukseen 30 ml ja 50 ml Arganöljy 30 ml Arganöljy 50 ml Jojobaöljy 30 ml Jojobaöljy 50 ml Mustaherkukansiemenöljy 30 ml Mustaherkukansiemenöljy 50 ml Vadelmansiemenöljy 30 ml Vadelmansiemenöljy 50 ml Kehäkukkaöljy 30 ml Kehäkukkaöljy 50 ml Kauraöljy 30 ml Kauraöljy 50 ml

Nature by Ampun kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa.

1,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Kasviöljyjä voi käyttää monipuolisesti luonnonkosmetiikan valmistuksessa. Kosmetiikassa käytettävät öljyt kannattaa valita ihotyypin, käyttötarkoituksen ja muiden raaka-aineiden mukaan. Öljyjä voi sekoitella yhteen tai käyttää vain yhtä öljyä. Erikoisöljyjä kannattaa sekoitella perus kasviöljyjen kanssa.

Öljyjen kuivuusaste tai -tuntuma muodostuu öljyn sisältämistä rasvahapoista ja kasvin sisältämistä muista ainesosista.

Nature by Ampun myymät kasviöljyt ovat puhtaasti luonnontuotteita. Öljyt myydään 30 ml ja 50 ml lasipulloissa. Öljyistämme löytyy parasta ennen päiväys, mutta se ei tarkoita vältämättä viimeistä käyttöpäivää. Härsiintynyt tuoksu kertoo yleensä öljyn pilaantumisesta.


Arganöljy (Argania Spinosa)

Marokkolainen ihme öljy, se on ravinteikas ja hoitava. Arganöljy elvyttää, pehmentää ja suojaa kaikkia ihotyyppejä. Se vähentää tulehdusta ja on helposti imeytyvä öljy. Sopii niin ihon- kun hiustenhoitotuotteisiin.


Jojobaöljy American (Simmondsia chinensis)

On oikeastaan vaha ei öljy. Hoitava, antibakteerinen sekä ihon talintuotantoa tasapainoittava raaka-aine. Jojobaöljy on hyvin siedetty öljy, jopa allergisten keskuudessa. Mattapintaisten ominaisuuksien takia sitä käytetään paljon kosmetiikan valmistuksessa, mm. voiteissa ja kasvojen puhdistustuotteissa. 


Mustaherukansiemenöljy (Ribes nigrum)

Sopii kuivalle ja ärtyneelle iholle, se pehmentää, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Sopii myös akneen, ihottuman ja dermatiitin hoitoon. Mustaherukansiemen öljy on hyvä sekoittaa E-vitamiinin kanssa, joka ehkäisee öljyn hapettumista.


Vadelmansiemenöljy (Rubus Idaeus)

Vadelmansiemen öljy pehmittää, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, koostumuksen on osoitettu vähentävän stressin vaikutuksia ihossa. Se sisältää myös runsaasti alfalinoleenihappoa. Käytetään tyypillisesti laimennettuna (suositellaan 10%). 

Käytetään ihottumien, ekseeman, psoriaasin ja muiden ihovaurioiden hoitoon. Ihanteellinen käytettäväksi kuivalle, väsyneelle, kypsälle ja vaurioituneelle iholle.


Kehäkukkaöljy (Calendula officinalis/Helianthus Annus Seed Oil)

Herkän ihon öljy. Uudistaa ja suojaa ihoa, edistää verenkiertoa. Sopii kaikille ihotyypeille, hellävaraista kehäkukka öljyä voi myös käyttää päivittäin vauvan iholla. Kehäkukka on uutettu auringonkukkaöljyyn.


Kauraöljy (Avena sativa)

Paksuhko öljy, joka antaa iholle silkkisen tunnun. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti vanhenevalle, kuivalle ja hilseilevälle iholle. Kosteuttaa ihoa syvältä. Kevyesti emulgoiva.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua