Emulsiokurssi

Emulsiokurssi
Emulsiokurssi Emulsiokurssi Emulsiokurssi

Emulsiokurssilla opimme valmistamaan vesi- ja öljypohjaisia emulsioita, deodorantin sekä seerumin.

60,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 32 kpl

Nature by Amppu järjestää elämyksellisiä Luonnonkosmetiikan kursseja Sipoossa.


Kurssipaikan tunnelmallisuus ja kodinomaisuus luo rennon tunnelman. Kursseilla saat tietoja ja taitoja oman kosmetiikan valmistuksesta.


Tällä kurssilla opimme valmistamaan emulsioita, deodoranttia ja seerumia.

Itsetehdyn emulsion valmistus luonnollisista öljyistä ja yrteistä on ekologista ja hauskaa. Emulsiot ovat kevyempiä ja vähemmän rasvaisia kun voiteet. Emulsiot sopivat hyvin esimerkiksi meikin alle kevyen koostumuksensa ansiosta.

Emulsioiden valmistukseen on omat niksinsä. Emulsiot koostuvat vesi- ja öljyfaaseista sekä jäähtymisen jälkeen lisättävistä aineosista (säilöntäaineet ja eteeriset öljyt). Emulsiossa käytetään vettä tai yrttihauteita, ja tästä syystä säilöntä- ja emulgointiaineet ovat välttämättömiä tuotteen säilyvyyden kannalta. Kurssilla käyttämämme säilöntäaine on mahdollisimman luonnonmukaista ja myrkytöntä.

Perusreseptiä voi muunnella oman maun mukaan. Erilaisten kurssilta saatavien villiyrttien avulla muuntelemme voiteiden koostumusta ja käyttötarkoitusta. Esimerkiksi siankärsämö sopii erityisesti rasvaiselle iholle estäen tulehdusta, kun taas kehäkukka pehmentää ja rauhoittaa erityisesti kuivaa ihoa.


Kurssilla saat tietoa yleisimmistä öljyistä ja vahoista sekä niiden perusominaisuuksista. 

Saat myös tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden aromaterapeuttisista vaikutuksista.


Opetuksen lisäksi saat kurssilta mukaan

  • hyviä vinkkejä

  • kirjalliset perusohjeet

  • 4 itsetehtyä tuotetta


Kurssin pituus on 3h tuntia, sisältäen alku kaffet ja teorian sekä kosmetiikan valmistuksen.

HUOM! Käytämme kursseilla erilaisia raaka-aineita jotka voi allergisoida, mm. kookosta, pähkinäöljyjä ja mehiläisvahaa. Ilmoitahan mahdollisista allergioista etukäteen tilauksen Lisätietoja kohdassa. Kurssitilat ovat puhtaat homeista ja sisäilma ongelmista, mutta hajuherkille voi tulla reaktioita eteeristen öljyjen tuoksuista.

Kurssien yhteydessä voit ostaa kotiin kursseilla käyttämiämme raaka-aineita sekä muita kosmetiikan valmistukseen tarvittavia tarvikkeita. Meillä käy pankkikortti.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet